Studiob.NU

En daar gaat ie dan, de website gaat LIVE! Best spannend! Alsof iets wat al tijden in mijn hoofd leefde opeens tastbaar wordt. Zolang het nog in mijn hoofd zat en ik nog met de voorbereidingen bezig was, hoefde ik me niet te verantwoorden. Kon ik mijn ambities nog een beetje weglachen, kon ik blijven dromen, hoefde ik niet door te pakken. Maar nu……….

Naarmate mijn ondernemingsplannen concreter werden, werd de zoektocht naar dé naam nijpender. Een brainstorm met familie en vrienden leverde onder andere de volgende creatieve pareltjes op:

  • Britta’s Bends
  • Yoga Minds / Yoga Matters
  • It’s all ..yoga / mindfulness / coaching
  • MindBody Inc.
  • Right about now ..yoga / mindfulness / coaching
  • Yoga enzo…. (mindfulness enzo / coaching enzo)
  • Stepping stone..yoga /mindfulness / coaching

Maar de “klik” was er niet. Een naam moet staan voor  wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik werk. Maar moet vooral “down to earth” zijn! Na veel gestoei kwam ik eigenlijk weer uit bij mijn eerste ingeving, het meest voor de hand liggende, maar daarom misschien wel juist. StudioB !!

De B van Britta (natuurlijk) en van Bewust; bewust worden (coachen), bewust zijn (mindfulness) en bewust bewegen (yoga). Maar de B staat ook voor Bron, Balans, verBinding, to Be, Breath, Basis, Body, Bestaan, Bewonderen, Besef, verBeelden, Betekenen, Buddha en vast nog veel meer inspirerende woorden! Woorden die ik niet direct in mijn teksten zal gebruiken. Ik wil iedere zweem van zweverige spiritualiteit vermijden. Maar wel allemaal woorden die dicht bij mijn hart liggen, die aan de basis liggen van wat ik wil gaan doen. Dus ja…..StudioB, dat leek te kloppen!

Nog steeds zo nu en dan twijfelend, verleid door andere ingevingen, ging ik de domeinnaam checken. En toen wist ik het zeker! StudioB.nl was natuurlijk al lang vergeven, zo byzonder is de naam niet. Een grafisch ontwerpbureau was me dus al voor geweest. Maar de extensie die nog wel vrij was gaf de doorslag. …..StudioB ging het worden: StudioB.NU……Want NU daar is waar alles uiteindelijk om draait. NU leven, genieten, bewonderen en verwonderen. Leven in het huidige moment.

Dus NU, ja nu, nu gaan we live, nu pakken we door! Ik heb er zin in! Ik heb me voorgenomen om iedere stap, ieder moment, iedere ontmoeting, alles wat op mijn pad komt bewust te gaan beleven en er met volle teugen van te genieten (ook als het even niet mee zit).  

Dus NU…….StudioB.NU aan de slag!

Dia3

 

 

%d bloggers like this: